• Добредојдовте во Националниот Парк Маврово
  • Јазик
    • English
    • Македонски
    • Shqip
    Македонски

Билети

Купете го вашиот билет за планираната активност преку нашиот онлајн сервис

ИЗВЕСТУВАЊЕ:
Спортскиот риболов на Мавровско езеро од 01.06 е дозволен секој ден и ќе важи до 31.10.
Спортскиот риболов на река Радика и притоки е дозволен во петок, сабота, недела и државни празници и ќе важи до 30.09.2021

Влез во Националниот Парк

100 МКД

КУПИ

Дневна риболовна дозвола

300 МКД

КУПИ