• Добредојдовте во Националниот Парк Маврово
  • Јазик
    • English
    • Македонски
    • Shqip
    Македонски
Мапи

Преземете мапи за планинарење и планински велосипедизам за offline преглед

прикажи
Билети

Купете го вашиот билет за влез или рибарење во Националниот Парк Маврово

купи
Сместување

Погледнете ја туристичката понуда на Маврово: хотели, ресторани, колиби и приватни вили

погледни

Специјални понуди

Погледнете ги специјалните понуди за околните сместувања и активности

Мапа и локација

Понуди за сместување

Разгледајте ги туристичките понуди во Маврово и околните ресторани, хотели, колиби и приватни вили

Галерија

Погледнете дел од исклучителната флора и фауна на Националниот парк Маврово