• Добредојдовте во Националниот Парк Маврово
  • Јазик
    • English
    • Македонски
    • Shqip
    Македонски

Водич за преживување

Што треба да обезбедите со себе и опасности кои треба да ги имате предвид:


1: Вода

2: Храна

3: Засолниште

4: Опасност од мечки и др. диви животни

5: Опасност од лавина

6: Брза вода

7: Оган

8: Каснување од змија

9: Скршена коска

10: Крварење

Специјални понуди

Погледнете ги специјалните понуди за околните сместувања и активности