• Добредојдовте во Националниот Парк Маврово
  • Јазик
    • English
    • Македонски
    • Shqip
    Македонски

Планинарски дом Говедарница

About

Планинарскиот Дом Говедарница се наоѓа на 1 км над селото Жировница,сместен во близина на Таироска река,до домот има пристапен пат и може да се стигне со џип. Домот располага со 18 легла ( кревети) сместени во 3 соби.има дневна со кујна каде може да се готви,и располага со 2 комплетни тоалети и 1 само за туширање. Од домот може да се посетат повеќе од 10 врвови над 2000 метри надморска висина,од Корабски Масив и Дешат. Идеално место за фамилијарни посети бидејќи располага со простор каде што децата може да си играат.

Price From

600.00

Geo Location

 Show

Contact

Country

Macedonia

Place

Zirovnica

Street

Rostushe

ZIP Code

1254

Phone Number

++ 389 (0) 78 244 181

Мапа и локација