• Добредојдовте во Националниот Парк Маврово
  • Јазик
    • English
    • Македонски
    • Shqip
    Македонски

Вила Лазарески

About

Уживајте во прекрасните глетки и звуци на Националниот парк Маврово секој ден. Ние гарантираме за удобноста на убавите апартмани и прекрасниот двор идеален за уживање со вашето друштво или фамилија. Леуново е убаво планинско село на брегот на Мавровското езеро погодно за одмор, но и многу опции за пешачење, велосипедизам и незаборавна авантура.

Price From

600.00

Geo Location

 Show

Offer Type

Вила

Contact

Country

Macedonia

Place

V.Leunovo

Street

Leunovo

ZIP Code

1256 Mavrovi Anovi

Phone Number

++389 (0) 72 527 000

Meal Types

BB

Мапа и локација