• Добредојдовте во Националниот Парк Маврово
  • Јазик
    • English
    • Македонски
    • Shqip
    Македонски

Galichnik mountain bike adventures

About

Како додатна услуга на веќе постоечките ресторантски услуги и сместување во нови апартмани, организираме рекреативни тури со планински велосипеди во околината на Галичник, Бистра. Дестинацијата и типот на турата зависи од желбата и физичката подготвеност на велосипедистите. Нудиме тури за сите нивоа, и тоа тури за почетници и тури за напредни велосипедисти. Реони кои се посетуваат возејќи велосипедска тура се во околината на Галичник, Маврово и Мавровското езеро, Лазарополе, Селце, Тресонче, Леуново, Никифорово, Меденица и околните бачила.
Велосипедските тури се соодветни за семејна рекреација, тим билдинг и било каква група. Ние нудиме целосна туристичка услуга со сопствено сместување и храна во Галичник.
Информации и резервации на телефон: 070209403 - 070357441 - 070370843

Price From

900.00

Geo Location

 Show

Contact

Country

Macedonia

Place

Galicnik

Street

no street

ZIP Code

no zip code

Phone Number

070209403

Meal Types

All inclusive

Мапа и локација