• Добредојдовте во Националниот Парк Маврово
  • Јазик
    • English
    • Македонски
    • Shqip
    Македонски

Вила Велебрдо

About

Сместување во приватна куќа во с. Велебрдо. Нудиме прекрасен престој во убав селски амбиент за вашите пријатели или семејство. Идеално сместување за оние кои сакаат планини и активен одмор.

Price From

600.00

Geo Location

 Show

Contact

Country

Macedonia

Place

v.Velebrdo

Street

Velebrdo

ZIP Code

1254

Phone Number

++389 (0) 70 243 723

Meal Types

BB

Мапа и локација