• Добредојдовте во Националниот Парк Маврово
  • Јазик
    • English
    • Македонски
    • Shqip
    Македонски

Вила Јелена

About

СЕ ИЗДАВААТ СОБИ И АПАРТМАНИ НА ПЕРФЕКТНА ЛОКАЦИЈА ВО СЕЛО МАВРОВО. СОБИТЕ СЕ ДВО И ТРИ КРЕВЕТНИ А ИМАМЕ И ЦЕЛОСЕН АПАРТМАН ,ГОЛЕМА ТЕРАСА, НОРМАЛНО И ПОСЕБНИ КУПАТИЛА И КУЈНИ. СЕКОЈА ОД СОБИТЕ ПОСЕДУВА ТЕЛЕВИЗИЈА КАКО И НЕОГРАНИЧЕН ИНТЕРНЕТ.

Price From

600.00

Geo Location

 Show

Offer Type

Вила

Contact

Country

Macedonia

Place

Mavrovo

Street

Selo Mavrovo

ZIP Code

1256

Phone Number

++389 (0) 78 30 88 00

Meal Types

BB

Мапа и локација