• Добредојдовте во Националниот Парк Маврово
  • Јазик
    • English
    • Македонски
    • Shqip
    Македонски

Ресторан "Кај Бабе"

About

Ние сме од оние што ви ги погодуваат и расположението и вкусот. Ние сме од оние кои ќе направат сѐ за да ве пречекаме насмеани и да ве испратиме задоволни. Повелете и вкусите од нашите специјалитети!

Price From

50.00

Geo Location

 Show

Contact

Country

Macedonia

Place

Zirovnica

Street

Zernoski Most

ZIP Code

1254

Phone Number

076 214 466

Мапа и локација