• Добредојдовте во Националниот Парк Маврово
  • Јазик
    • English
    • Македонски
    • Shqip
    Македонски

Традиционален Ресторан “Гозба„

About

Традиционалниот ресторан „Гозба“ ќе се обиде да ја продолжи традицијата, реномето и да го одржи квалитетот што во изминативе шест години беше главна карактеристика на Ресторанот “Кај тетка Вики“. Дел од тимот продолжува со нови предизвици на истото место, со поглед кон прекрасното Мавровското езеро и убавините на Националниот парк “Маврово“.
Нашата понуда веќе ја познавате - квалитетна храна подготвена на традиционаен начин според рецептите и обичаите од Мавровско-Реканскиот крај. Домашно лепче на фурна, пити, комати, качамакот и домашно приготвеното кисело млеко. Уживајте во утринското кафе или пак повелете на мезе и по една ракија. Скарата на мајстор Бојан сигурно ќе ви се допадне.
Ви стоиме на располагање, отворени сме за соработка со туристички агенции, а ја нудиме и нашата кетеринг услуга на целата територија на националниот парк Маврово.
Дојдете и уживајте!

Price From

50.00

Geo Location

 Show

Contact

Country

Macedonia

Place

Mavrovi Anovi

Street

Mavrovi Anovi

ZIP Code

1256

Phone Number

++389 (0) 70 359 090

Мапа и локација