• Добредојдовте во Националниот Парк Маврово
  • Јазик
    • English
    • Македонски
    • Shqip
    Македонски

Ќебапчилница “Вучко„

About

Ќебапчилницата Вучко е еден од најстарите угостителски субјекти во овој регион, со понуда на специјалитети која нема да ги остави рамнодушни и најголемите гурмани. Со тек на години, ќебапчилница Вучко стана омилено место на многу гости. Основен специјалитет што не смее да се пропушти кај Вучко, се Ростушките ќебапчиња кои се нудат подолго од 30 години, а се припремени по традиционален семеен рецепт, со спечифичен и уникатен вкус.Овие ќебапчиња во комбинација со традиционалното Ростушко Гравче, сервирано во земјено тавче, се причината поради која гостите си заминуваат задоволни и постојано се враќаат.
Доколку сакате вистинска гозба за сите сетила, со традиционална Реканска храна, не смеете да ја заобиколите ќебапчилницата Вучко.

Price From

40.00

Geo Location

 Show

Contact

Country

Macedonia

Place

Rostushe

Street

Rostushe

ZIP Code

1254

Phone Number

++389 (0) 70 241 708

Мапа и локација