• Добредојдовте во Националниот Парк Маврово
  • Јазик
    • English
    • Македонски
    • Shqip
    Македонски

Радика

About

Собите се со поглед кон Мавровското езеро и планинските пејсажи. Хотелот нуди внатрешен и надворешен базен, сауна, парни бањи, масажи, џакузи со солена вода, спортски центри, дел за забава, ски лифт, ски опрема и санки за деца и за возрасни, велосипеди за планина и многу други изненадувања кои ќе ви го направат времето поминато во хотелот интересно. Нашата мисија е да обезбедиме високи хотелски стандарди, да ги надминеме очекувањата на нашите клиенти и да им бидеме прва опција на потенцијалните корпоративни и индивидуални гости. Како добри домаќини, со природна насмевка и добрина, со задоволство сме ви на располагање 24 часа на ден, 365 дена годишно.

Price From

2,418.00

Geo Location

 Show

Offer Type

Хотел

Contact

Country

Macedonia

Place

Leunovo

Street

Leunovo

ZIP Code

1000

Phone Number

38942223300

Meal Types

All inclusive, BB, FB, HB

Мапа и локација