• Добредојдовте во Националниот Парк Маврово
  • Јазик
    • English
    • Македонски
    • Shqip
    Македонски

Вила Б&Б

About

B&B PANORAMA VILLA JANCE се наоѓа во село Јанче и нуди исклучително добри услови за сместување. Поседува ресторан надвор од објектот, бар и градина. Јанче се наоѓа на 35 км од Маврово.

Price From

3,140.00

Geo Location

 Show

Offer Type

Вила

Contact

Country

Macedonia

Place

Jance

Street

Jance

ZIP Code

1254

Phone Number

+38942 470 999

Meal Types

All inclusive, BB

Мапа и локација