• Добредојдовте во Националниот Парк Маврово
  • Јазик
    • English
    • Македонски
    • Shqip
    Македонски

Mia's Favorite Hotel

About

Луксуз. Амбиент. Дом
Со поглед кон Мавровското Езеро од над 1200 метри надморска височина, хотелот Mia’s Favorite - Маврово се наоѓа на живописно место на планинските падини на планината Бистра – во околина со ливади, пасишта и огромни шуми кои се наоѓаат во границите на Националниот парк Маврово. .
Непосредно сме на дофат на врвните терени за алпско скијање на ски центарот Заре Лазарески и на само неколку минути од популарните археолошки локалитети и природни локалитети, како вековни манастири, водопади, планински врвови и кристално чисти езерски води.
Нашиот Mia’s Favorite постои од 1963 година, обезбедувајќи луксузно засолниште за патниците, авантуристите и спортистите. Ние се истакнуваме во луксузот обезбедувајќи амбиент сличен на вашиот дом во вкупно 30 соби, од двокреветни соби и апартмани.

Price From

3,020.00

Geo Location

 Show

Offer Type

Хотел

Contact

Country

Macedonia

Place

Mavrovo

Street

Mavrovo ski centar

ZIP Code

1256

Phone Number

00389 (0) 76 229 966

Meal Types

All inclusive, BB, FB, HB

Мапа и локација