• Добредојдовте во Националниот Парк Маврово
  • Јазик
    • English
    • Македонски
    • Shqip
    Македонски

Маврово - Чафкарник МК 5

Преземете ја патеката во .gpx формат овде.

1702.1513672m1245.0446777m

Hiking trails

Biking trails