• Добредојдовте во Националниот Парк Маврово
  • Јазик
    • English
    • Македонски
    • Shqip
    Македонски

Кружна патека над Маврово МК 4

Преземете ја патеката во .gpx формат овде.

1396.4523926m1271.4807129m

Hiking trails

Biking trails