• Добредојдовте во Националниот Парк Маврово
  • Јазик
    • English
    • Македонски
    • Shqip
    Македонски

Никифорово- Врв Сандакташ МК 3

Преземете ја патеката во .gpx формат овде.

1987.6630859m1272.4421387m

Hiking trails

Biking trails