• Добредојдовте во Националниот Парк Маврово
  • Јазик
    • English
    • Македонски
    • Shqip
    Македонски

Патека од Инфо центар до Галичник и Селце МТБ 8

Преземете ја патеката во .gpx формат овде.

1723.301m1126.802m

Hiking trails

Biking trails