• Добредојдовте во Националниот Парк Маврово
  • Јазик
    • English
    • Македонски
    • Shqip
    Македонски

Лазарополе - Врв Соколица ДР 6

Преземете ја патеката во .gpx формат овде.

1482.9707031m1287.8232422m

Hiking trails

Biking trails