• Добредојдовте во Националниот Парк Маврово
  • Јазик
    • English
    • Македонски
    • Shqip
    Македонски

Трница - Волковија - Беличица - Сенечки езера - Сенце - асфалт ГР 4

Преземете ја патеката во .gpx формат овде.

2019.8671875m862.9206543m

Hiking trails

Biking trails