• Добредојдовте во Националниот Парк Маврово
  • Јазик
    • English
    • Македонски
    • Shqip
    Македонски

Патека по Батковица МТБ 5

Преземете ја патеката во .gpx формат овде.

1572.59m0.0m

Hiking trails

Biking trails