• Добредојдовте во Националниот Парк Маврово
  • Јазик
    • English
    • Македонски
    • Shqip
    Македонски

Патека од Маврово до Кичница преку Царевец МТБ 6

Преземете ја патеката во .gpx формат овде.

1719.936m1255.138m

Hiking trails

Biking trails