• Добредојдовте во Националниот Парк Маврово
  • Јазик
    • English
    • Македонски
    • Shqip
    Македонски

Патека од Маврово преку Бистра до Лазарополо МТБ 7

Преземете ја патеката во .gpx формат овде.

1893.935m1249.371m

Hiking trails

Biking trails