• Добредојдовте во Националниот Парк Маврово
  • Јазик
    • English
    • Македонски
    • Shqip
    Македонски

Скудриње-Кале ДР 3

Преземете ја патеката во .gpx формат овде.

1249.3706055m927.3291016m

Hiking trails

Biking trails