• Добредојдовте во Националниот Парк Маврово
  • Јазик
    • English
    • Македонски
    • Shqip
    Македонски

Маврово-Врв Меденица-Галичник МК 6

Преземете ја патеката во .gpx формат овде.

2167.429m1249.851m

Hiking trails

Biking trails