• Добредојдовте во Националниот Парк Маврово
  • Јазик
    • English
    • Македонски
    • Shqip
    Македонски

Галички мал

Преземете ја патеката во .gpx формат овде.

1735.3168945m1214.7631836m

Hiking trails

Biking trails